EAZYFM Fine Music  from Today & Yesterday

de FM van EAZYFM staat voor Fine Music, kwalitatieve & leuke muziek met aandacht voor de roots van pop & soul en met een verruimende blik naar nieuwe muziekstijlen. Jazzy sounds, soul , oldies, hits, crooners , lounge, groove, pop,…een aangenaam swingend tempo van Modern Adult Contemporary muziek gemixt met Classic Hits en Jazzy Soul . Een playlist with a Happy Difference ! De volledige programmering staat hier.

Impact van de reclame

Reclame in een omgeving met die juiste sfeer van niet storende en toch swingende Fine Music  heeft een hogere ontvankelijkheid bij de luisteraars.Zonder aandachtafleiders zoals dj’s, telefoonspelletjes , praatprogramma’ s e.a. is het logisch dat de reclame op EAZYFM meer aandacht krijgt en de impact van de boodschap dus hoger is . En zonder dat uw boodschap verdrinkt tussen andere reclamespots……

180 seconden reclame/uur 

Onderzoekcijfers tonen aan dat de irritatie van de luisteraar sterk verhoogt wanneer er teveel reclame wordt uitgezonden in een blok . Publiciteit op EAZYFM  is beperkt tot  3 minuten per uur en niet meer dan 1 minuut per blokje.

 

INFORMATIE & BOEKING EUROSOUND BVBA : eurosound@edpnet.bepub@eazyfm.be       

EAZYFM luisteren in Brussel via FM106.5 en wereldwijd op Windows Mediaplayer, Itunes, Winamp en VLCplayer via www.eazyfm.be online stream & via de app op FB.